Inspireren en delen

Het idee voor de oprichting van RuR Events is ontstaan uit de wens te willen inspireren en te delen. Iets te doen voor andere. Deze bijzondere missie van RuR Events komt tot uiting in het organiseren van evenementen en het scheppen van de mogelijkheid tot talentontwikkeling

Alle activiteiten van RuR Events hebben een extra waarde door het willen schenken van een deel van de opbrengst van de evenementen aan het Prinses Beatrix Spierfonds.

Evenementen

Met passie voor het vak, en op non-profit basis, organiseert RuR Events evenementen voor een zo breed mogelijk publiek. Hierbij staan twee kernwoorden centraal;

vernieuwend en onderscheidend.

Talentontwikkeling

De jeugd is de toekomst! Om jongeren hun eigen talenten te leren kennen en ontwikkelen werkt RuR Events onder andere samen met verschillende onderwijsinstellingen. Leerlingen kunnen, door middel van een stage bij RuR Events, op een verantwoorde manier ervaring opdoen met het organiseren van evenementen. De ruime ervaring van RuR Events staat garant voor een leertraject door het gehele proces van het organiseren van een evenement.

Niet alleen achter de schermen, maar ook er voor, kunnen talenten schitteren. Daarom geeft RuR Events, waar mogelijk, bij diverse evenementen jongeren de kans zich op het podium te presenteren aan een groot publiek.

Het Prinses Beatrix Spierfonds

Naast het organiseren van evenementen, geeft RuR Events ook graag iets terug. Het streven is om een deel van de opbrengsten van elk evenement te doneren aan het Prinses Beatrix Spierfonds voor onderzoek naar de spierziekte Myotone Dystrofie.

Waarom het Spierfonds?

De organisator, naamgever en drijvende kracht achter RuR Events is Ruud Rienties. Hij kreeg de diagnose Myotone Dystrofie.

Hoewel dit in de loop der jaren veel invloed heeft op zijn fysieke functioneren is zijn motivatie om de doelen van RuR Events vorm te geven alleen maar sterker geworden. Samen met een gedreven team blijft hij zich sterk maken voor zijn zaak.

Om alle activiteiten van RuR Events extra te kunnen steunen en een donatie aan het spierfonds zeker te stellen is de mogelijkheid ontwikkeld om vriend te worden van RuR Events.