Vrienden van RuR

Voor alles wat RuR Events wil doen is geld nodig. Dit geld komt grotendeels van subsidies, entreeheffing, catering en reclameuitingen. De ervaring leert dat er, naast dit wisselend budget, ook nog flink onderhandeld moet worden om het financiele plaatje rond te krijgen. Soms blijft er uiteindelijk wat over, soms is het alleen kosttendekkend. Quitte spelen is voor een nonprofit organisatie mooi, maar in het geval van RuR Events betekent het dat een donatie aan het Spierfonds er dan niet in zit.

Door vriend van RuR Events te worden steun je de doelstellingen van de organisatie en verzeker je een donatie aan het Spierfonds. Bovendien krijg je ook wat voor terug. Want RuR Events wil graag delen.

Je kunt al Vriend van RuR Events worden v.a €350,- per jaar. Naast automatisch toegang tot al onze evenementen, logo-vermelding op onze Wall of Friends, deze is zichtbaar aanwezig op onze evenementen.

In ieder geval doneren wij direct 10% uit jouw naam aan het onderzoek naar Myotone Dystrofie.

Vrienden van RuR

 

Taylor-made

Naast de Vrienden van RuR Events zijn er nog vele andere manieren om onderdeel te kunnen zijn van de komende evenementen, denk bijvoorbeeld aan sponsoring. Natuurlijk staat hier altijd iets tegenover. Er is voor iedereen die mee wil doen een passende afspraak te maken over bedrag en exposure van je bedrijf tijdens elk evenement. RUR Events gelooft in win-win beleid.

Aanmelden

Steun je de uitgangspunten van RuR Events en wil je hierin meedoen?

Vul het onderstaande formulier in.