Zoetermeer Live!

Na een intense en maandenlange periode van voorbereidingen hebben wij de moeilijke maar juiste beslissing moeten nemen om de 1e editie van Zoetermeer Live!, die gepland stond op 22 april 2023, te moeten annuleren.

Ondanks alle mooie samenwerkingen die de afgelopen periode zijn ontstaan is het ons helaas niet niet gelukt om dit mooie project van de grond te krijgen. Iedereen die een ticket heeft gekocht is inmiddels via een mail op de hoogte gebracht en krijgt voor 30 april automatisch het geld teruggestort.

Wij willen hierbij onze oprechte excuses aanbieden dat het niet doorgaat. We hebben er met hart en ziel aan gewerkt en er echt alles aan gedaan om hier een succes van te willen maken.

De Silverdome wordt in april omgetoverd tot een waar walhalla voor duizenden liefhebbers van live muziek. Soul of pop, Engels- of Nederlandstalig er is voor ieder wat wils.

Met Zoetermeer Live! brengt RuR Events iets unieks naar Zoetermeer. De de hele avond een live band die alle artiesten begeleid, waaronder Jeroen van der Boom, O3GENE, Berget Lewis, Charly Luskes en BENR. Kortom een avond vol gezelligheid terwijl er ook nog een goed doel is aan gekoppeld.

Bestel je tickets HIER

Op zaterdag 22 april verandert de Silverdome in een ware Musicdome voor duizenden bezoekers. Op het podium de HELE AVOND een liveband met live optredens van bekende Nederlandse artiesten.
Bestel je tickets HIER