Drive in bios

Op zaterdag 22 september 2018 gaan wij een drive-in bioscoop organiseren met de film Grease. Dit evenement vindt plaats op het evenemententerrein naast de Silverdome in Zoetermeer. De film wordt geprojecteerd op een mega bioscoopscherm van 16 bij 8 meter. Er is plek voor maximaal 200 auto’s. Het parkeerterrein wordt omgetoverd tot een sfeer van de jaren 50. Onder andere door middel van rondlopende acteurs gekleed in de stijl van het thema. Tevens zal de horeca worden aangepast aan het thema Grease.

Wij zijn een non-profit organisatie en voor dit evenement hebben wij twee doelstellingen. De eerste doelstelling is om jong talent een kans te geven om zich te ontwikkelen op het gebied van evenementenorganisatie. Dit doen wij door middel van begeleiding te bieden tijdens het organiseren van het evenement. Onze tweede doelstelling is om het onderzoek naar de spierziekte Myotone Dystrofie te ondersteunen. Mochten wij geld overhouden willen wij een donatie doen aan het onderzoek voor deze spierziekte.

Wat is Myotone Dystrofie?
Myotone dystrofie is een erfelijke spierziekte die bij 10 op de 100.000 mensen voorkomt. Een typerend kenmerk van de ziekte is de vertraging in het aanspannen en ontspannen van de spieren. Myotone dystrofie kent vier varianten. De aangeboren vorm veroorzaakt vaak direct na de geboorte ernstige problemen met slikken en ademen. Een vijfde van de kindjes overlijdt binnen enkele jaren. Bij de kindervorm ontstaan de problemen tussen het eerste en twaalfde jaar. De  kinderen ontwikkelen zich traag, zijn vermoeid en hebben buikklachten. De volwassen vorm ontstaat tussen het twaalfde en vijftigste jaar. Veel voorkomende klachten zijn spierzwakte, vermoeidheid en pijn. Ook zijn er problemen met vrijwel alle organen. De meeste mensen overlijden voor hun zestigste aan hart- en longproblemen. Bij de milde vorm ontstaan de symptomen vaak pas na het vijftigste jaar en blijven meestal beperkt tot staar.

Om dit evenement mogelijk te maken, zoeken wij nog een aantal sponsoren/donateurs die willen bijdragen aan dit evenement. Dit evenement is vernieuwend voor de stad Zoetermeer.  Een drive-in bioscoop is nog nooit eerder georganiseerd binnen Zoetermeer, daarom verwachten wij dat er veel animo zal zijn. Wij hebben een sponsorpakket samengesteld met de volgende mogelijkheden:

  • Reclame op het bioscoopscherm
  • Logo op flyers/posters/entreekaarten
  • 4 gratis entreekaarten
  • Banner of vlag op de locatie
  • Item of flyer in goodiebag

Voor dit sponsorpakket vragen wij een bedrag van €250,-.
Mocht u zelf nog andere ideeën hebben voor sponsoring, staan wij daar uiteraard voor open.